Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatrzymaj się.

Zamknij oczy,
wycisz emocje,
daj się ponieść.

Zamilcz,
posłuchaj szumu świata,
bicia serca.

Nie ma nic,
jesteś tylko Ty,
sam na sam.

Zduś krzyk,
łzy zatrzymaj,
leć.

to co inspiruje
http://www.youtube.com/watch?v=oUXcKPQdP8A

22 653 wyświetlenia
320 tekstów
63 obserwujących
  • hope_dies_last

    26 October 2013, 16:56

    W oryginale jest ''łzy zatrzymaj'' .

    Pozdrawiam.

  • PetroBlues

    24 October 2013, 01:40

    "zatrzymaj łzy" a nie "łzy zatrzymaj" i będzie git;p

  • hope_dies_last

    14 October 2013, 19:57

    No od niedawna jestem pod jego ''wpływem''. (;

  • Aka

    14 October 2013, 10:28

    ooooooo! Widzę, że nie jestem jedyną, która zachwyca się twórczością Fismolla!