Menu
Gildia Pióra na Patronite

Karmelowe serca

Zatrzymaj wiatr
Szelestem słów
Puszystym puchem
Ogrzej moją duszę
Iskrami pragnienia
Rozpal namiętność
Pokryj rozkoszą
Rubinowe usta
Zmysłowe dusze
Wtulone nocą
Słodką jednością
Karmelowych serc.

19 710 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!