Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesienna słota

zatrzymaj tą jesień
niech nie przychodzi

niech wiosna pozostanie
jak najdłużej z Nami

zatrzymaj melancholię
jeszcze nie czas na smenty

choć pierwszy szron
na skroniach My mamy

nie chcę stać w miejscu
nie chcę trwonić czasu

na spotkaniu z zamierzchłością
tyka zegar mojego istnienia

chcę się bawić kochać
z Tobą śmiać się bez przerwy

93 736 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!