Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudne

Zatrzymaj mnie proszę
Zatrzymaj chodź na moment
Bym mogła do ciebie należeć
Bym mogła być twoja, choć chwilę
Zapamiętaj me imię
Zapamiętaj mój zapach i ciało
Czasu mamy niewiele
Czasu mamy tak mało
Z każdym dniem tracę nadzieje
Z każdym dniem zatracam się w żalu
Bez rymu mój wiersz, bez większej wartości
Zawołałabym znowu, zawołałabym litości
Zawołałabym poczekaj ale nie chcę, tej zbędnej miłości …

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!