Menu
Gildia Pióra na Patronite

zatrzymać w miejscu

zatrzymać czas
tworząc wspomnienia
mgnienie oka
w klepsydrze wieczności
zatrzymać to co z Tobą
mnie łączy przez jesień
idąc z wiosną w sercach

92 585 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!