Menu
Gildia Pióra na Patronite

By Być Lepszym Sobą

Zatrzasnęły za mną się przeszłości wrota ...
do tamtego świata nie mam już powrotu ...
tam gdzie tliła jeszcze we mnie się głupota
i samotnym byłem psem w krainie kotów.

Nie ma złego co na dobre by nie wyszło ...
czasem umrzeć musisz by miec lepszą przyszlość
i przez piekło przejść by zrodzić się na nowo
i zostawić stare by być lepszym sobą.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!