Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jabłuszko

Zatrute jabłko - wystarczy jeden kęs,
Byś padł na ziemię i czekał na krasnale,
Jak Śnieżka.
A przyjrzyj się nim ugryziesz,
Jak wielu po tobie uszczknie jeszcze.

Chcesz by czekali na ratunek, który nie przybędzie?

Rumiane,
Śliczne,
Soczyste,
Jabłuszko -
Toksyczne.

Wabi cię słowami "zabiję cię, kretynie",
Chętnie więc bierzesz je w rękę.
Przecież zachęcało samo...

Cóż, skoro nie wierzysz,
Smacznego.

3956 wyświetleń
19 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!