Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatracam się w szaleństwie.
Nie wiem, gdzie idę i do czego dążę.
Kim jestem? Czy błędem samym w sobie?
Refleksyjnych myśli nie brak,
Jednak wciąż nie mogę dojść do ładu i składu.
Podnoszę się ,lecz wciąż brakuje sił,
By zaakceptować przeszłość,
By żyć teraźniejszością,
By nie bać się przyszłości.

25 646 wyświetleń
179 tekstów
2 obserwujących
  • 8 January 2020, 09:52

    Aplan, dziękuję.

  • Aplan

    7 January 2020, 12:05

    Ciężkie myśli, ale wiersz piękny.