Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spowiedź

Za to, że zapomniałam jak trwać
Przepraszam Cię Panie
Za to, że nie potrafiłam wstać
Przepraszam Cię Panie
Za wór okropnych kłamstw
Przepraszam Cię Panie
Stos cnót sprzedawanych za gram
Przepraszam Cię Panie
Za setki rozbitych luster
Przepraszam Cię Panie
Za tysiąc roztargnionych ustępstw
Przepraszam Cię Panie
Za odwrócona twarz
Przepraszam Cię Panie
Ze smutku odziany płaszcz
Przepraszam Cię Panie
Za krwawiace serce
Przepraszam Cię Panie
Za niewyciagniete ręce
Przepraszam Cię Panie
Za tych którym nie wybaczono
PrzeprasZam Cię Panie
Za tych którym żal osłoną
Przepraszam Cię Panie
Za lęk przed tym co się stanie
Wybacz mi ...
Wybacz mi Panie

12 561 wyświetleń
61 tekstów
0 obserwujących
  • 18 October 2016, 10:35

    Fajny
    '' za tych którym żal osłoną '' źle mi się kojarzy , można brać kogoś na litość za pomocą udawanego żalu , świadomie z premedytacją , kpiąc przy okazji z pożądanej akurat w danym przypadku tzw odpowiedzialności , znam ten rodzaj pozy z autopsji , przerabiano ją z e mną aż dwa razy