Menu
Gildia Pióra na Patronite

100 i My

Zatkały się uszy
woskowiną słów
Szumiał dokoła tłum
bezsensownością
Zastopował krok
o krok od
Do siego roku
z doskoku stoimy

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!