Menu
Gildia Pióra na Patronite

pożegnanie

zatęsknisz?
kilka zwiędłych liści
nitki włosów z koralikami
wspomnień
kilka słów wesołych
miłych smutnych jak mantra
kilka fotografii
zatęsknisz?
jeszcze teraz myślisz
że aż po horyzont i dalej
jednak nie wiesz
że korale wspomnień
rozsypią się i zgubią
nie zaprzeczaj

11 107 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    28 February 2015, 15:17

    ... jak okręcik w sztormie...
    Dziękuję za piękne słowa.

  • 28 February 2015, 12:15

    wczoraj dostałam wiadomość miłości wypalonej nie da się wskrzesić ... Ona nie zmartwychwstanie ... a tęsknota to swoisty skutek uboczny udręki ... Czy się z tym zgadzam? Nie ... ale na pewne sprawy nie mamy wpływu
    Kolejny fantastyczny tekst:)

  • Deszcz

    18 February 2015, 15:02

    może pozostanie tylko ta tęsknota... nieokreślona już...

  • mill

    18 February 2015, 07:05

    ...śliczny pełen tęsknoty wiesz....