Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie wiem

zatapiam wzrok w przestrzeni czterech ścian
szukając iskry światła
popołudniowym mruknięciem
zaciągam się
w pajęczynie sieci
odnajduję chwili tchnienie
zyskać i stracić
zachłysnąć się
świeżym powiewem
ty i ja
snujemy palny na jutro odległe

tak zwykle częstujesz mnie
uśmiechem
spokojnie i cicho
na niebie

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • marka

    20 May 2013, 08:31

    Wiersz obrazowy, z wyrażonymi nadziejami, uczuciami. Piękny.

  • Papużka

    2 May 2013, 11:31

    :) b. ładny, popraw sobie literówkę :)))

  • M44G

    1 May 2013, 19:56

    Ładnie.