Menu
Gildia Pióra na Patronite

ty i ja

zatańczmy pod nieboskłonem
gdzie deszcz gasi pożar gniewu
natchnieni nową rzeczywistością
utopmy przeszłość rozczarowań
w kropli łez

chłonę nowe chwile
rozsiane na ławce marzeń
nie to co było jest ważne

nie czas na deszcz
godziny smutku i żalu

chwyć mą dłoń teraz płyńmy
razem w nieznaną dal
wzlotami nie upadkami budujmy nasz nowy świat
może chwila ta naszą szansą jest
wiec dajmy sobie czas

no dalej w górę czas poderwać żagiel
chwyćmy wiatr mimo sztormu
wiesz blisko jest nam do gwiazd
całując Cie dziś w zamyśleniu
poczułam moc która żyje w nas

a teraz gdy leżysz obok
obiecam Ci że już nie będę walczyć
ale rozbije lodu krę
niech nasza łódź płynie w dal
wiem że kochasz mnie nie mniej niż ciebie ja

http://www.youtube.com/watch?v=_lWUNwxz3-U

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • ukrytyanioł

    28 May 2013, 04:46

    Jestem pod wrazeniem ;) Przepieknie!!!