Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Taniec w deszczu~~

http://www.youtube.com/watch?v=ayGDr_VGA-M

Zatańcz ze mną proszę
Gdy deszcz melodię gra
Tak cicho jak muzyka
Może to walca na dwa pa

Kropla z kroplą się łączy
I strugą płynie takt
Gdy dłoń dotyka dłoni
Do tańca dając znak

Powoli czas upływa
Szum deszczu wodzi prym
Tak blisko nagle serca
Współgrają w jeden rytm

I z nutką jakby smutku
Przemija tańca czar
Umilkła już melodia
Lecz w sercach jeszcze żar

Zostając w twych ramionach
Zatrzymam dla nas czas
Unosząc mnie przytulasz
Zatańczmy jeszcze raz...

109 502 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących