Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatańcz...

zatańcz ze mną
otuloną szalem nocy
zatańcz ze mną
ubraną
w zwiewną sukienkę snu
zatańcz ze mną słowa
zatańcz myśli
nim zniknę ulotnie
jak mrok
o brzasku dnia

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!