Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatańcz ze mną
na polanie w blasku gwiazd
Zatańcz ze mną
w środku miasta w świetle dnia
Zatańcz ze mną
tango życia póki czas
Zatańcz ze mną
nim orkiestra skończy grać…

15 086 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • finezja

    6 June 2018, 14:02

    Już niestety nie wierzę ...

    Dzięki za miłe komentarze. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :)

  • Malusia_035

    6 June 2018, 07:04

    bardzo fajny :)

    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    5 June 2018, 17:15

    Wierz mi, że można znaleźć takiego człowieka, a czasem on znajduje nas.

  • kati75

    5 June 2018, 10:53

    ładne;)

  • marka

    4 June 2018, 21:49

    Miłe w dotyku. Tyle tu ulotności...