Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jej Powrót

Za szybą samochodu twój uśmiech
Jest jak zorze zapowiadające
Gorący słoneczny letni dzień

Potem wychodzisz zamykasz drzwi
To jest ja ten genialny i piękny
Nad Beskidami lipcowy wschód

Następnie mocno obejmujemy przytulamy się
Jak na bałtyckiej plaży ułożyć ciało
Poczuć bryzy ogrzane słońcem dobro

Wreszcie czujemy swój zapach
Rozpływamy się w smaku ust
A do tej chwili nie ma porównania

297 598 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • 14 December 2017, 00:02

    Zostawiam uśmiech. :))