Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Cie(r)ń tego dnia "

Zaszło słońce
Myśli moje pochmurne
Głód słów Twoich
Cisza serca...cisza ust
Zawsze ceniłeś spokój
Zaszło słońce
Nie chciałeś rozmawiać
Tak bardzo cierpiałeś
Tlen brakło go dla Ciebie ?
... o jeden dzień...
Z maszyną spóźnili się...
Jaka kara za spóźnienie?
Za życia pozbawienie
Kolejna łza bezsilna

...
11.02.2021
21:44

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!