Menu
Gildia Pióra na Patronite

patrząc za daleko

zaszklone powieki rysują powierzchnię
spojrzenie otuliło się bliznami
uległ tej morderczej melodii widok
niedopasowany do nowego kształtu
rany
może na oślep będę skrywać spojrzenie

utkaj dotykiem opatrunek
teraźniejszością nasiąknięty

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!