Menu
Gildia Pióra na Patronite

dom Orchidei

(za)szept
muśnięcie
smak
papilarny odcisk aksamitnych dłoni
żar tajemnicy
świt przed zachodem słońca
biegnący czas.
zatrzymany w kadrze
otuleni sobą w zapachu nocy
w stacji miłości niezbudowanej
w tańcu pożądania
włosy przestrzeni uczesane
spleceni węzłem namiętności
żar płynący w żyłach
rozpaleni płoną
wdzierając się cicho po za granice
nieziemskiej magii
porwani sobą
jak kropla dla liścia
początek dla końca

23.04.2013

573 wyświetlenia
7 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!