Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsenność Smutni.

Zaszczepiony samotnością
ginę gdzieś w półmroku myśli

Złapię Cię za rękę
pozwolisz?
i pójdę z Tobą w najciemniejszą krainę
gdzie księżyc słońcem
słońce marzeniem
a niebo...
nie ma nieba.

Bo nie.

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • słońiczka

    5 March 2014, 00:18

    Prawa ziemskie nie obowiązują w niebie.

  • 4 March 2014, 22:54

    Czasami trzeba ... stanowczo. ;)
    Dobre.
    Pozdrawiam. :)

  • 4 March 2014, 19:53

    Świetne!

  • Martini2726

    4 March 2014, 19:34

    To zachęcasz kobietkę... Nieba nie będzie. :P