Menu
Gildia Pióra na Patronite

sposób na życie

zasypiać jak zdobywca
budzić się jak odkrywca
iść w życie po marzenie
rozpalić w nim spełnienie

jak sum buszować w wodzie
jak czołg iść po przeszkodzie
taranem gnać przez życie
w rozkosznym dobrobycie

przyjaciół mieć miliony
w dorobku ze trzy domy
ze słońcem być za brat
bez krat ten świat bez krat

na koniec gdy przyjdzie czas
zakopać się po pas
by nie dać szansy komuś
zakopać się po kryjomu

43 930 wyświetleń
511 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!