Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Owoc wspomnień

Zasuszona róża
Pachnie wiatrem
Wyciśniętym w książkę

Zapach teraźniejszości
Unosi myśli
Do chwil ulotnych

Wyblakłe barwy
Rozkwitają kolorem
Odczuć minionych

Cud istnienia
Nadaje depeszę
Boskim wyrazem

Pielęgnuj ogród
Wiarą w piękno
Które powraca

276 122 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!