Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zatrzymuj deszczu

za sucho w oczach
wśród dymu
który wciąż się spopiela

gdy tam w kącikach
już tylko nagie pustynie
kaleczą do granic

doszczętnie rozerwane

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 10 June 2012, 21:14

    Jak we wszystkim, co chce się rozgryźć.
    Witaj w moich progach :)

  • marka

    10 June 2012, 20:46

    Taka większa miniaturka, ale ile w niej przekazu.