Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zastygnę tu na zawsze
w krajobrazie dusznych myśli
odnajdziesz mnie

Zastygnę tu na wieczność
ubrana w uśmiechy Twoich
magicznych dni

Bo wciąż chce tu pozostać
zatrzymać czas na sekundę dwie

I choć milczeniem mnie ubierasz
to ja miłością rozbieram Cię

5990 wyświetleń
63 teksty
8 obserwujących
  • marka

    10 February 2012, 21:41

    Piękny wiersz.