Menu
Gildia Pióra na Patronite

O każdej porze

Za stosem liści
Leżę bezwładnie
I czekam sobie
Aż śmierć mnie dopadnie

Nie mam pewności
Czy spojrzy mi w oczy
Jedno zaś pewne
Mnie nie zaskoczy

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
  • sprajtka

    18 October 2019, 07:34

    Kazdego zaskakuje mimo, że czekamy...