Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rudy zdrajca

Zastanawia mnie tylko jedno po której stronie
stała ruda poetka od trójkąta im manka
która za pomocą wersów wyroczni
donosiła nie tylko na mnie
ale i na moje dzieci
do vipowskiej loży
za czerwonym
parawanem
Mirka
Pantoflarza który przy współpracy z chimer ką
nie zawahał się złamać z premedytacją
wespół zespól z Casanową mojej
nogi na rozkaz oligarchii
od lewackiego
st upora

25 510 wyświetleń
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!