Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyjście z Labiryntu Piekła

Zastanawiam się teraz,
gdy odeszło cierpienie ...
kiedy mieć to przestało
jakiekolwiek znaczenie ...

To co było tak ważne
stało tylko się cieniem
a staranie me każde
było mym potępieniem.

Zastanawiam się teraz,
kiedy to się skończyło ...
po co całe to piekło
w tamtym życiu mi było ...

I dochodzę do wniosku,
że przejść przez to musiałem
aby teraz to lepsze
życie było mi dane.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    19 November 2020, 11:07

    Pięknie 🐻

    od Moon G