Menu
Gildia Pióra na Patronite

smuteczek

zaśpiewaj mi piosenkę
szeptem
bym poczuł znów
że piękny jest świat
tych kilka słów
jak wtedy
gdy miałem kilka lat

i już nic
niech zapadnie noc
bez snów

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!