Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** światło i szept ...

zaspane pocałunki
kreślą
ślady na ciele
mrugającego słońca
cichutko unoszą
kotary tajemnic nocy

w objęcia chwytamy
skrawki półcieni
spłoszonych snów
delektując się ciepłem
wędrującym beztrosko
na nagich rzęsach

pod powieką księżyca
cichy szept
otula nas do snu

Kochanemu ...❤

21.03.2019
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=NlF5Wa-lTSw

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!