Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zasnąć nie mogę!
Wstaje już dzień...
Plącząc się myśli po głowie...
Czy jestem godna Ciebie?
Czy modli się ktoś, za mnie i za Ciebie?
Tu na ziemi i niebie!
Nie byłam Świętą!
I już się nie stanę...
Lecz wiem na pewno!
Kochać Cię pragnę!

Słońce wchodzi na horyzoncie...
Czekam aż zapukasz do drzwi!
Otworzysz serce!
Moje bije dla Ciebie!
Maluję Nas w przestrzeni gwiazd...
Czy dobrze robię ?
Nie wiem...
Nie znane są mi wyroki Boskie...
Pragnę jedyne darować Ci uśmiech.

Niech gosci w Twoim życiu!
Aż po kres wędrówki...
Niech sprzyja Ci los!
A żywot Twój niech będzie długi...
Usłany kwiatami!
Miłością obdarzony!
Spełniaj swe marzenia!
Bądź wesoly!

Pragnę dać Ci chwile radości...
Byś mógł dożyć spokojnej starości!!!

23 963 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!