Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myślenie to plus który odejmuje mowę

Zasmucam się jak firanką okno
zarzucam szale jak jesienne żale
owiewając mgłą drętwą tajemnicę
zimne słowa nie owijają w bawełnę
mowę bijącą myślenie na głowę
odgarniam czas jak włosy z czoła
szukam życia odłożonego na później
tam gdzie nie było żywej duszy

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • szpiek

    24 September 2019, 15:36

    Nie najgorsze :-P

  • sprajtka

    24 September 2019, 12:46

    To ja pięknie dziękuję:)

  • Sunbeam

    24 September 2019, 09:04

    Piękne :)