Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zasłony na sznurku
Ściany obce
A obłaskawione

Słowa w gardle
zamurowywane

Zdjęcie w lustrze
Kawa w czerwonym kubku

jakże tak

Żółte auto
I jego brak

Na balkonie
nocny papieros
Jak przyjaciel
Wypalany

Świadka,
stan utracony,

4467 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!