Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień

zasłona serca
czarna kurtyna
gdzie on i ona
dusze rozrywa

cień ich miłość
blokuje mnie
samotność
och! czego chcesz?

nie mów nic
proszę..
tej otchłani
ja nie zniosę!

odejdź! wynocha!
zostaw mnie samą
precz samotności!

będzie bolało?

złamane serce
nie pytaj!
proszę...

miłość
samotność

tego nie zniosę!

11 232 wyświetlenia
143 teksty
2 obserwujących
  • marka

    13 July 2010, 22:19

    Wymowny wiersz.
    Lekko się czyta a temat ciężki.
    Gratulacje.