Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sidła miłości

Zarzucona sieć nadziei na serca
Upleciona z radosnych nitek
Pajęcze myśli w sidłach miłości
Światło dusz kadruje ciepło
Tworzą się wzory szczęścia
Delikatne utkane w słowach
Półszepty kocie mruczą pożądanie
Rozpalone usta namiętnością
Płomieniste zaplątanie w pocałunkach
Rozkoszny strumień gorąca
Tropikalnym uniesieniem zakochanych.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących