Menu
Gildia Pióra na Patronite

sny

Zarzucam sieci dziś
Na wszystkie twoje sny.
Jak ryby, w niej trzepoczą,
Blaskiem srebrnym migoczą.
Wyrywać się z niej chcą.
Nie dam zasnąć twoim snom.
Z gór nadchodzi chłodna noc,
Twoich snów złowiłem moc.

Wsunę się w nie, jak w koc.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • Monika M.

    27 July 2020, 06:45

    Poduszka, a jeszcze lepiej koc, jak napisałeś:)

  • Maciek Zz

    26 July 2020, 21:37

    Wszystko możliwe, Sylwia.
    Ja się nie błąkam i nie mam kłopotów z zaśnięciem - poduszka... i mnie nie ma 😔🥱

  • Sylwia P.

    26 July 2020, 21:31

    ATy wiesz, że jak ktoś nie może zasnąć to znaczy ze błąka sie w czyimś śnie? Ja się chyba wczoraj gdzieś zgubiłam...

  • kati75

    26 July 2020, 19:37

    Taki łapacz snów?😉🌛✨

  • 26 July 2020, 19:06

    Teraz będę bał się zasnąć. ;)
    Pozdrawiam. :)