Menu
Gildia Pióra na Patronite

dlaczego kobiety milczą

zardzewiała głowa
tak ciężko pracuje
by wydobyć słowa

i nagle cisza
i wszystko gaśnie
bo głowa zasypia
gdy też serce zaśnie

27 462 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!