Menu
Gildia Pióra na Patronite

zaraz

zaraz to taka duża bakteria,
co wdziera się przez uszy i dręczy człowieka
nic wtedy nie pozostaje, jak tylko czekać,
aż będzie lepiej,
choć czas ucieka
Boże chroń nas od zaraz

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!