Menu
Gildia Pióra na Patronite

wprawki ..

zaraz odkleję palce
od kwadracików
oczy od niejasnego
stukania dzięcioła do matni
wchłaniam płaski wymiar
trzeci czwarty bezmiar
w środku pusty
cichy mruk elektronów
jestem wirtualnie
spełniam się przy ekranie
na opuszkach czuję ból
suchość
nierealne wypełnianie
kradzione momenty
synu marnotrawny

kiedyś jeszcze będzie
wilgotnie wpław wbród
bezszelestnie wśród między
będę naturalnie słodki
całym ciałem
----------------------------------------
Wrocław; 8 marca 2014

33 507 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
  • alfree..

    9 March 2014, 06:03

    z troską o siebie medytuję, aby znajdować umiar, żeby utrzymać się wśród drzew, na wietrze ..

  • RozaR

    8 March 2014, 18:04

    Powinieneś jeszcze bardziej zagłębić się w sobie - ty wobec kompa - fascynujące.