Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zarastam obojetnoscia
Frywolnie dryfuje
W smutnej krainie szczescia
Bezmiar mysli
W mej duszy ktos maluje
Wpuszcza jasne swiatlo
Kolaż mych zdarzen
W całość ubiera
Tylko wtedy żyje
by potem znów umierac

4123 wyświetlenia
53 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!