Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczery polityk

Zapytany o sukces wysoki minister
wypiwszy uprzednio wina kanister,
odpowiedział szczerze:
"Ja w szczerość - nie wierzę.
Jeśli chcesz osiągnąć sukces w polityce,
mów zawsze to, co chcą usłyszeć kibice."

1065 wyświetleń
22 teksty
3 obserwujących
  • słoneczniki

    15 September 2011, 19:19

    Jakież to aktualne... w środowisku "bijących" się o władzę...