Menu
Gildia Pióra na Patronite

spotkanie

zapytałem się wczoraj
co myślisz o kawie

prosta intencja
nic wielkiego

otrzymawszy odpowiedź
podążam dalej

tak wiele
jeszcze nie wiem

tych samych pytań
nigdy nie zadaję

daleko w przyszłość
nie wybiegam

nastawiam się
na czekanie

często rozmyślam
o tobie

może jednak
zmienisz zdanie?

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!