Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa i myśli

Zapytałam...
Masz już to co chcesz?
Możesz iść, a nawet biec
moje serce zabierz tez,
nie zostawiaj mi już nic.
Pomyślałam...
Do czego mi serce potrzebne?
Przecież już nie potrafi żyć
i moja twarz bez Ciebie blednie,
a głos wydziera się z płuc by wyć.
Usłyszałam...
Dasz mi całusa na pożegnanie?
Onieśmielona stanęłam w progu.
Pragnę usłyszeć słowo-KOCHANIE...
...A na mej twarzy smutek i łza w oku,
i myślę sobie
może usłyszę lecz nie w tym roku...

25 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!