Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapytaj mnie o to
czy serce mi płacze z tęsknoty za tobą

odpowiem ci to co już wiesz
że słońce świeci najmocniej gdy jesteś obok
i że świata poza tobą nie widzę

od kiedy jesteś
niebo jest cały czas błękitne
i gwiazdy mam w oczach
gdy malujesz mój świat na fioletowo

dedykowane

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
  • Adnachiel

    7 April 2017, 13:10

    Od dziś zacznę lubić fioletowy kolor :)
    Lubię miłosne wiersze, ot taka romantyczna dusza :))
    Serdecznie pozdrawiam :)

  • 29 March 2017, 20:56

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • 29 March 2017, 18:26

    Sympatyczna dedykacja