Menu
Gildia Pióra na Patronite

Westchnę

zapukam do złotych drzwi
wieczną klamkę obrócę w dłoni
nie posiadam klucza, ani kodu
cierpliwie będę czekać aż otworzysz
przychodząc wezmę ze sobą
promienie wschodzącego słońca
kilka łez radości i tęsknoty
szczyptę nuty zazdrości,
urok lśniącej zorzy polarnej
wpleciony wiatr we włosach
zapach bzu,
spragnione namiętności usta
dusze łaknącą miłości
zalotne spojrzenie ubrane w czarne rzęsy
serce odpustowe z piernika „ oddam serce za serce”
zachłysnę się zimną szklanką wody
założę białe okulary
przyjrzę się twoim oczom
uścisnę mocna twoją dłoń na powitanie
rozejrzę się dookoła
usiądę na drewnianym krześle
zdejmę kolorowy płaszcz
wysokie buty
i westchnę

http://www.youtube.com/watch?v=JfqRdxw4abU&feature=related

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!