Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaprzyjażnię się sama ze sobą
niech nie przeszkadza mi
że mam zazwiązane oczy
nie ja jedna potrzebuję przewodnika
pod podupadłym niebem
zerwiemy to co...zaszyłeś
trzymam język na wodzy
opuszczam nisko czoło
głazy zderzają się z rzeczywistością
grzebię swe zdziczałe słowa
rozpływając je na wietrze
wyrywając mi z rąk
im szybciej spadam
tym głębiej tonę
pewnego dnia to mnie pochowa
tak jak ja pochowałam ciebie.

63 301 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!