Menu
Gildia Pióra na Patronite

śmierć

Zaprzeczyła
rodzącemu się dniu
wymiarowi
bez właściwości
bez planów, bez refleksji
co to pierwszym krzykiem
chce stwarzać...

9698 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • 6 August 2020, 19:02

    Na początku był... krzyk? ;)
    Fajne. :))