Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kawa

Zaproś mnie na kawę
A powiem Ci kim jestem
I nie, nie będzie to espresso
Ja jednak lubię smakować życie
Więc przygotuj duży kubek
i zaparz należycie
Ja będę się delektować, by przyjemność jak najdłużej trwała
Ty będziesz wiedział o mnie coraz więcej, z każdym łykiem
I tylko pozostaje pytanie,
Kto pierwszy zapragnie uciec chyłkiem?

13 128 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • carla1

    9 November 2020, 15:38

    Przyznam, że tego pierwszego się spodziewałam, jednak ta odrobina trochę mnie zaskoczyła ;)

  • 8 November 2020, 22:19

    Ciekawość z odrobiną pewności siebie.

  • carla1

    8 November 2020, 09:12

    Odwaga czy ciekawość?
    Dobra kawa nie potrzebuje cukru ;)

  • 8 November 2020, 00:11

    Nie używam, więc nie mam cukru.
    Tylko woda i kawa. Co Ty na to?