Menu
Gildia Pióra na Patronite

1-dynka

Zapragnąłem być ułamkiem
pod jedynką w deszczu stać
być samotnym tak jak ona
poczuć każdy szary blask.

Zapragnąłem wejść w jej buta
poczuć ten samotny świat
towarzyszyć jej codziennie
patrzeć jak podąża czas.

Zapragnąłem być jedynką
samotności czując smak
znika każdy dzień tygodnia
niech to licho, jakże tak?

13 790 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!