Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za późno...

Za późno myśleć, za późno działać
Na próżno wszelkie moje starania
Mój czas już minął, nie ma co planować
Inną pokochał, i ją będzie kochać
Ja zraniona do głębi, mimo to nie żałuję
Tylko serce pęka gdy ją na mych oczach całuje
Serce me puste i zranione zarazem
Już nigdy ja i on nie będziemy razem
I choćby kiedyś o powrót prosił
Ja się nie zgodzę, niech się wynosi
Nie kochał mnie wtedy, nie pokocha teraz
Kłamał mnie ciągle i krzywdził nie raz
Wybaczyć jemu sprawa bardzo trudna
Przeszłość moja i jego jak plama brudna
Została na mej duszy i łatwo nie zejdzie
Chyba że do serca mego ktoś inny wejdzie
Ktoś inny, nowy, ktoś kto mnie zrozumie
I nie zostawi blizny na mej próżnej dumie.

20 793 wyświetlenia
181 tekstów
2 obserwujących
  • misiek92

    29 May 2014, 07:02

    Masakra, jakie piękne

  • Piłkareczka*

    21 April 2010, 09:55

    Też stawiam plusa + :) Pozdrawiam.

  • atlantyda

    20 April 2010, 21:42

    Dziękuję za opinię :) Owszem uczuć jest w tym sporo, i sprawa poważna a lekka forma ma na celu pokazanie podejścia do tej sprawy z pewnym dystansem :) Pozdrawiam